80.Yıl Asarlık Ortaokulu


Vizyon: • Kültürel çeşitliliği anlayan saygı gösteren ve katkıda bulunan, şiddetten kaçınan • Özgüveni yüksek, ulusal kimliğinin ve değerinin bilincinde olan • Eğitim ve öğretim ve araştırma kalitesi ile eğitim bölgemizde tercih edilen • Katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim anlayışına sahip olan • Evrensel değerlere saygılı • Türk toplumunun kültürel ve ahlaki değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirmek

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yetiştirmek, sevgi ve saygının, güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçılar 07:40- 13:10 Öğlenciler 13:40 - 19:10
Isınma: Kalorifer -Kömür
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (232) 841 18 87

Belgegeçer - (232) 841 1887

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sekseninciyilasarlik.meb.k12.tr

Adres - Yeşilpınar Mah. M.Akif Ersoy Cd. No156 Menemen İZMİR

Öğretmen :34
Öğrenci :500
Derslik :10
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :975
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Asarlık yerleşim bölgesi

Adres - Yeşilpınar Mah. M.Akif Ersoy Cd. No156 Menemen İZMİR

Ulaşım 748 numaralı ESHOT (İzban) Banliyö bağlantılı aktarma otobüsleri ile Ulukent ya da Menemen metro istasyonundan 30dk. da bir ulaşım sağlanmaktadır. Menemen Belediyesi Otobüsleri ve dolmuş hattı ile 30 dakika arayla Menemene ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık :25 km. İlçe Merkezine uzaklık : 3 km.